Chiptuning Opel Vivaro

Zoekt u chiptuning in Breda voor uw Opel Vivaro bestelbus?

Chiptuning stage 1 voor de Opel Vivaro (bwj. 2014 – 2016) 1.6CDTI BiTurbo 120pk.

Motorisch is de 120pk sterke 1.6DCTI gelijk aan die van de 140pk sterke variant. Een perfect voorbeeld van softwarematig begrensde motoren vanuit de fabrikant. Juist door deze begrenzing behalen wij een forse toename aan vermogen in combinatie met een lager brandstofverbruik.

Origineel: 120pk & 320nm -> stage 1: 165pk & 380nm.

https://www.auto-chippen.nl/…/opel-vivaro-1-6-cdti-biturbo…/

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen